OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Αιγάλεω: Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2024-2028

Ο Δήμος Αιγάλεω προσκαλεί τους δημότες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της πόλης, να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2024-2028 του Δήμου, συμπληρώνοντας online το ερωτηματολόγιο περιγραφής και ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης και καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις σε μια σειρά από επιχειρησιακά και στρατηγικά ζητήματα της πόλης.

Η διαβούλευση στοχεύει στη συμμετοχική και αποτελεσματική καταγραφή των προβλημάτων και των προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δήμος το επόμενο διάστημα και στη δημοκρατική διαδικασία σχεδιασμού αναπτυξιακών προτεραιοτήτων, μέτρων και δράσεων υλοποίησης, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στην περιοχή του.

Η συνεισφορά όλων είναι εξαιρετικά σημαντική για την αποτύπωση των δυνατών σημείων που θέλουμε να εξελιχθούν, αλλά και των ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αξιοποιηθούν για την διαμόρφωση των δράσεων του Δήμου Αιγάλεω σε τέσσερις βασικούς Άξονες:

• Περιβάλλον & Ποιότητα Ζωής
• Κοινωνική Πολιτική – Υγεία – Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός
• Τοπική Οικονομία & Απασχόληση
• Βελτίωση Διοικητικής Ικανότητας & Οικονομικής Κατάστασης του Δήμου

Για την online συμπλήρωση του ερωτηματολογίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://ep.egaleo.gr/ έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2024 και πατήστε το πεδίο «ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ή πιθανές ερωτήσεις σχετικά με το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ομάδα Εργασίας της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Διαφάνειας:

1. Δρ. Δημήτρης Τζεμπελίκος, 213.2044841, tzempelikos@egaleo.gr
2. Ευρυδίκη Παυλίδη, 213.2044862, e.pavlidi@egaleo.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice