OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ι.Ν: Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Στη διαδικασία ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ» προχωρά η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά την υπογραφή της σχετικής διακήρυξης από τον Περιφερειάρχη, Γιάννη Τρεπεκλή.

Το αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στους χώρους που βρίσκονται σε νησίδες ή παραπλεύρως των οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ως χώροι παραπλεύρως των οδοστρωμάτων του ως άνω οδικού δικτύου, νοούνται τα ερείσματα των οδών, τα πλευρικά τεχνικά πρανή (ανάντη ή κατάντη, ορύγματα ή επιχώματα) και οι τάφροι.

Το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ», το οποίο εμπίπτει στην κατηγορία έργων ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ, είναι εκτιμώμενης αξίας 240.884,45 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσής του ορίζεται σε τριακόσιες ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ως Αναθέτουσα Αρχή και Φορέας Υλοποίησης του ανωτέρω έργου, του οποίου Κύριος ορίζεται η ΠΙΝ / Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης, διακηρύσσει την ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων του ν.4412/2016, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάση την τιμή.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, 11 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice