OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

Τον χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή της Ποδηλασίας Κωφών, Παναγιώτη Χιώνη, υποδέχτηκε σήμερα (17/9) στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Ο Παναγιώτης Χιώνης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Κωφών 2024 κατέκτησε δύο (2) χρυσά κι ένα (1) χάλκινο μετάλλιο.

Παρόντες στην μακρά, εγκάρδια και συγκινητική συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος και ο προπονητής του πατρινού πρωταθλητή, Λουκάς Καταπόδης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον πατρινό πρωταθλητή και τον προπονητή του, εξήρε το ήθος τους, είπε ότι ο Χιώνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά, ότι είναι τιμή να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στον αθλητισμό και ότι οι επιτυχίες τους φέρουν στο προσκήνιο την πόλη μας.

Ο Παναγιώτης Χιώνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γνησιότητα της αθλητικής κουλτούρας των Κωφών και Βαρηκόων αθλητών η οποία ήταν διάχυτη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Λουκάς Καταπόδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προετοιμασίας ενός αθλητή για τόσο μεγάλους αγώνες και τόνισε ότι αυτός ήταν βέβαιος ότι ο αθλητής του πήγαινε για το χρυσό.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος, Τάκης Πετρόπουλος, επισήμανε ότι η σημαντικότερη κατάκτηση της πόλης στον αθλητισμό είναι η συνοχή της αθλητικής της κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice