OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Δ.Ε: Ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 3 Φεβρουαρίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως Τιμώμενη Περιφέρεια, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ.

Στόχος της συμμετοχής είναι η προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, τροφίμων και ποτών αναδεικνύοντας την ποιότητα και την μοναδικότητα τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους μέσω του εκθεσιακού περιπτέρου της ΠΔΕ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024, επικοινωνώντας με το Τμήμα Προγραμματισμού και Προγραμμάτων Αγροδιατροφής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ στα τηλ. επικοινωνίας: 2613613203, 2613613208, 2613613209 ή μέσω e-mail: d.bouchagier@pde.gov.gr, dao@pde.gov.gr.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον προκρατημένο χώρο και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης περαιτέρω τ.μ. στην έκθεση, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση και με βάση την ισομερή εκπροσώπηση των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) και την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων κατηγοριών τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Επενδύοντας στην Ταυτότητα της Πελοποννήσου – Νέο Place Brand

otavoice

203η επέτειος από την Άλωση της Τριπολιτσάς – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

otavoice

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice