OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

Στην τελετή ορκωμοσίας 36 Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών που προσελήφθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Μπονάνος, αφού ευχήθηκε στο νέο προσωπικό υγεία και καλή σταδιοδρομία, επεσήμανε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και αναγνωρίζοντας την προσφορά τους τόνισε πως η πολιτεία πρέπει να υποστηρίξει το έργο τους.

Παράλληλα, ζήτησε από τους νεοπροσληφθέντες να επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ενσυναίσθησης, αντιμετωπίζοντας τους πάσχοντες με το μέγιστο σεβασμό, καθώς για τις αρρυθμίες του Συστήματος Υγείας δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι.

Επιβεβαίωσε δε, για μια ακόμη φορά, το διαρκές ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την υποστήριξη και τη βελτίωση του εξοπλισμού, των υποδομών και της γενικότερης λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής μας, σκοπό για τον οποίο θα διατεθούν περισσότερα από 30.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Γ. Τρεπεκλής: «Η κλιματική κρίση δεν μας περιμένει-Να οργανωθούμε όλοι μαζί»

otavoice

Επενδύοντας στην Ταυτότητα της Πελοποννήσου – Νέο Place Brand

otavoice

203η επέτειος από την Άλωση της Τριπολιτσάς – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

otavoice

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice