OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πανελλήνια διάκριση – «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023» το Κτίριο ΑμεΑ στο Ελληνικό

Πανελλήνια διάκριση για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης
«ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023» το Κτίριο ΑμεΑ στο Ελληνικό

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια, παρέλαβα σε μια κομβική χρονική συγκυρία, την κορυφαία διάκριση «Έργο της Χρονιάς 2023» για το Κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό κατά τη διάρκεια του ITC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών, αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Σεπτέμβριος 2024, δέκα χρόνια από την ημέρα που οι δημότες μας ανέδειξαν στη Διοίκηση του Δήμου και η εμπιστοσύνη τους επιβραβεύεται για μια ακόμη φορά!

Το πρωτότυπο και υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα που ανεγέρθηκε σε οικόπεδο του Δήμου μας, αναδείχτηκε με ποσοστό 41% ο μεγάλος νικητής, πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του ypodomes.com, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Στη ζωή, οι δυνάμεις της δημιουργίας απαντάνε με πράξη και έργο! Η βράβευση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα, που έχει αναλάβει το έργο και του δημοσίου από την πλευρά της αυτοδιοίκησης, που θέλει τα έργα και προτάσσει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών μας.

Αποτελεί επίσης μια προσωπική επιβράβευση και δικαίωση για το συνολικό έργο της Επένδυσης του Ελληνικού, που το οραματιστήκαμε και το υπερασπιστήκαμε μόνοι μας, ώστε να πραγματοποιηθεί και να αποδώσει καρπούς στην τοπική κοινωνία με τέτοια έργα εμβληματικά, που τυγχάνουν εκτίμησης και αναγνώρισης από το σύνολο των ανθρώπων του κλάδου των κατασκευών.

Και ακόμα δεν είδατε τίποτα!

Τα καλύτερα έρχονται, αφού ακολουθούν το Παγκόσμιο Μέγαρο Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων, το νέο Δημαρχείο και άλλα μεγάλα έργα μέσα στο Ελληνικό, καταλήγει ο κ. Κωνσταντάτος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice