OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με την «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας»

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, έλαβε χώρα η προγραμματισμένη σύσκεψη στελεχών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας από τη Βοιωτία με τον Δήμαρχο Θηβαίων κο Γιώργο Αναστασίου και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ανάμεσά τους σημαντική παρουσία αποτέλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κος Κωνσταντίνος Γαλάνης.

Στην πολύωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο συσκέψεων του Γραφείου Δημάρχου, εκφράστηκαν πολλαπλές απόψεις, κατατέθηκαν στοιχεία και εμπειρική γνώση σε μια γόνιμη συζήτηση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, των προϊόντων της βοιωτικής γης αλλά και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Τα βασικά αποκυήματα της σύσκεψης ήταν ο προγραμματισμός δράσεων για τον πρωτογενή τομέα ανάμεσα στις οποίες μια σύγχρονη εκπαιδευτική Ημερίδα και ένα Φεστιβάλ ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας της θηβαϊκής γης.

«Ενωμένοι πάντα μπορούμε να οραματιστούμε και να πράξουμε περισσότερα και καλύτερα πάνω στον βασικό για την οικονομία πρωτογενή τομέα και την επιχειρηματικότητα, δίνοντας πνοή και αναδεικνύοντας κατάλληλα τον ευλογημένο τόπο μας και όσα αφειδώς μας παρέχει» σχολίασε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στην 30η Έκθεση “KAVALA EXPO 2024”,

otavoice

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης των ΚΕΠ στην Γορτυνία

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

otavoice

Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων 

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice