OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μ. Ψυχάλης: «Ο Πολιτισμός φτάνει σε κάθε γειτονιά της πόλης μας »

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασε η θεατρική παράσταση «Έγκλημα στον…κήπο;» που παρουσιάστηκε στο Άλσος Βαρβαρέσου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η κωμωδία του Alec Coopel ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους όπως και οι ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών της παράστασης μεταξύ των οποίων και του συμπολίτη μας Χρήστου Φωτίδη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στα παιδιά, όμως στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει και εξαιρετικές εκδηλώσεις για τους ενήλικες συμπολίτες μας. Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης. Ο Πολιτισμός φτάνει σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Σημειώνεται ότι ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Οι επόμενες εκδηλώσεις είναι οι παρακάτω:

  • Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα: Παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» από το θέατρο μαριονέτας «Γκότση».
  • Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Άλσος Βαρβαρέσου : Συναυλία του Stelios Mac και της μπάντας του με rock επιτυχίες από τα ‘60s έως τα ‘90s.
  • Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην Πλατεία Υδραγωγείου στη Λυκόβρυση- «Πινόκιο» από το θέατρο μαριονέτας «Γκότση».

Σχετικά Άρθρα

Στην Μήλο το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών

otavoice

Συγκροτήθηκε το νέο Συντονιστικό Συμβούλιο Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

otavoice

Ημέρα Αθλητισμού: Δημοτικά Σχολεία Βάρδας – Μανολάδας – Νέας Μανολάδας στο ΟΑΚΑ

otavoice

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ένα «πράσινο» βιβλίο για μαθητές Δημοτικού

otavoice

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice