OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ο Παύλος Πολάκης

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, προσήλθε ο Παύλος Πολάκης, όπου κατέθεσε και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκέντρωσε συνολικά 32 υπογραφές (31 από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μία του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά).

“Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιους μου να κάνουν το ίδιο. Να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων γιατί η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης σαν εναλλακτική στην διακυβέρνση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του” τόνισε.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε νωρίτερα και ο Σωκράτης Φάμελλος. «Θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Γαλλία: Ο Μπαρνιέ αντιμέτωπος με πρόταση μομφής της Αριστεράς – Σωσίβιο από την ακροδεξιά

otavoice

ΣΥΡΙΖΑ-Στα άκρα η σύγκρουση: Διαγραφή Κασσελάκη ζητούν Γεροβασίλη και στελέχη των “87”

otavoice

Στα 22 δις το εμπορικό έλλειμμα στο 8μηνο – Περισσότερες εισαγωγές από εξαγωγές

otavoice

Χ. Δούκας: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση μου με τον Παύλο Γερουλάνο

otavoice

Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ του ΥΠ.ΕΣ για την επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π

otavoice

Συνάντηση κορυφής Σολτς, Μπάιντεν, Μακρόν και Στάρμερ το Σάββατο στο Βερολίνο

otavoice