OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Γορτυνίας: Νέα διοίκηση στη δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας

Η συγκρότηση και ο ορισμός των μελών του νέου πενταμελούς Εφορευτικού Συμβουλίου, ως νέα διοίκηση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βυτίνας, ορίστηκε με απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, στις 3 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ.Φύλλου 978, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ./11.09.2024.

Τα μέλη του πενταμελούς Εφορευτικού Συμβουλίου, τριετούς θητείας είναι:

1. Γόντικα Αθηνά του Αποστόλου, φιλόλογος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γόντικα Ιωάννη του Γεωργίου, ελεύθερο επαγγελματία.

2. Σταυροπούλου Θεοδώρα του Γεωργίου, εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γιαβή Ρεβέκα του Σταύρου, πολιτικό μηχανικό.

3. Παπαλάμπρου Μαρία του Ιωάννη, Γενική Γραμματέας του Δήμου Γορτυνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαλάμπρου Κωνσταντίνα του Αποστόλου, ελεύθερη επαγγελματία.

4. Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία του Λεωνίδα, ελεύθερη επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αναγνωστοπούλου Ηλιάνα του Αντωνίου, ιδιωτική υπάλληλο.

5. Δημάκο Σταύρο του Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος- Αντιδήμαρχος του Δήμου Γορτυνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουρεμένο Θεόδωρο του Παναγιώτη, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βυτίνας.

Ως Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου, ορίστηκε προσωρινά από τον αρμόδιο Υπουργό η κα Γόντικα Αθηνά του Αποστόλου και ως Αντιπρόεδρος η κα Σταυροπούλου Θεοδώρα του Γεωργίου.

Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024-Δήμαρχος Σπάρτης: Ο υπερμαραθώνιος ψυχής ξεκίνησε!!

otavoice

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

otavoice

Συνεδριάζει την Δευτέρα στην Πετρούπολη, το Περιφεριακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

Ιωάννης Ντούμος: Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της!

otavoice

Ο Δήμος Τήλου συμμετείχε στο GENERA για μια βιώσιμη οικονομία χωρίς άνθρακα

otavoice

Συνεδρίασε το ΣΟΠΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αντιπλημμυρική περίοδο

otavoice