OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το «Golden Opera Gala» φέρνει μουσική πανδαισία στην Πεύκη

Μία αξέχαστη βραδιά υπόσχεται στους λάτρεις της όπερας η συναυλία “Voice in Flames” η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 20:00 (είσοδος ελεύθερη).

Η συναυλία περιλαμβάνεται στη σειρά εκδηλώσεων “The Golden Opera Gala” και φέρει την «υπογραφή» της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδας, η οποία έχει παρουσιάσει εξαιρετικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με μια ανανεωμένη διανομή στο “The Golden Opera Gala-Voice in Flames’’, διεθνώς διακεκριμένοι αλλά και νέοι ανερχόμενοι λυρικοί καλλιτέχνες, βάζουν…φωτιά με τις φωνές τους και την σκηνική τους παρουσία στα πιο όμορφα, διάσημα και δεξιοτεχνικά κομμάτια του διεθνούς κλασσικού ρεπερτορίου και όχι μόνο.

Το “The Golden Opera Gala-Voice in Flames’’ φέρνει κοντά μας πρωταγωνιστές που έχουν συνεργαστεί με σκηνές ‘’θρύλους’’ για την κλασσική μουσική όπως Royal Opera House Covent Garden, Wiener Musikverein, Tchaikovsky Concert Hall Moscow, Alte Oper Frankfurt κ.α. καθώς και με τους μεγαλύτερους μουσικούς και καλλιτεχνικούς οργανισμούς της χώρας όπως Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων, Φεστιβάλ Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.α.’

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης μία όπερα υψηλού επιπέδου και αισθητικής. Οι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες είναι δεδομένο ότι θα μας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης αγκαλιάζει τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, προσφέροντας ποιοτικές εκδηλώσεις σε όλους τους συμπολίτες μας».

Από την πλευρά της η διευθύντρια των Καλλιτεχνικών Δομών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Εύη Χλωρού τόνισε : «Το κοινό απολαμβάνει πλέον την κλασική και μοντέρνα προσέγγιση της όπερας. Στο πλαίσιο αυτής της ισορροπίας κινείται αυτή η εκδήλωση. Είναι υπέροχο να βλέπεις τα παιδιά να μαγεύονται από τη μοναδική σύμπραξη τεχνών που προσφέρει η όπερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπέροχους λυρικούς κυρίους Δημοσθένη Σταυριανό και Φίλιππο Μοδινό για την άοκνη και πολύτιμη συνεργασία μας».

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Δημήτρης Αλεξανδρίδης, Δέσποινα Ανάγνου, Μάιρα Γεωργάρου, Φίλιππος Μοδινός, Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός. Στο πιάνο συνοδεύει ο διάσημος πιανίστας Δημήτρης Γιάκας.

Τη συναυλία παρουσιάζουν ανατρεπτικά οι λυρικοί πρωταγωνιστές Φίλιππος Μοδινός και Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός ως stand up comedy , εξάπτοντας την φαντασία του κοινού αλλά και εξιστορώντας πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ρεπερτόριο που θα παρουσιαστεί.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Παιδική-Νεανική και Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Νέας Ιωνίας υπό τη διδασκαλία της Εύης Χλωρού.

Σχετικά Άρθρα

Flyover: Θετική υπό όρους και κατά πλειοψηφία η γνωμοδότηση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης

otavoice

Στέλιος Αγγελούδης: Δημιουργούμε ένα πλέγμα προστασίας για τους συμπολίτες μας

otavoice

Γ. Μυλωνάκης: «Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ασφάλεια των παιδιών»

otavoice

Η Π.Ν.Α στηρίζει και φέτος το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Πολυφωνίας

otavoice

Α. Φίλιας: «Οι δικαιούχοι να μην αποκλειστούν από τις πληρωμές»

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Στόχος η τόνωση τοπικών οικονομιών και ειδικά των μικρότερων»

otavoice