OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Χ. Δούκας: «Με κυνηγούν γιατί έστειλα τον κ. Μπακογιάννη για έναν πολύ μεγάλο περίπατο»

Ομιλία σε κεντρική εκδήλωση στην Πάτρα πραγματοποίησε χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, Βουλευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, και πλήθος πολιτών.

Στην ομιλία του ο κ. Δούκας, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φίλες και φίλοι, για να πέσει η Δεξιά πρέπει να παλέψουμε πολύ, όλοι μαζί. Ένας μόνος του δε γίνεται. Πρέπει να ξαναγίνουμε Κίνημα με Κ κεφαλαίο. Και όλοι εσείς, που είστε σήμερα εδώ, και δίνετε μάχες όλα αυτά τα χρόνια, να έχετε όλοι ρόλο, λόγο και ευθύνη. Και η φωνή σας να ακούγεται.

Το μεγάλο αμάρτημα που έκανα, και από τότε με κυνηγούν σαν τρελό, είναι ότι έστειλα τον κ. Μπακογιάννη για έναν πολύ “Μεγάλο Περίπατο”. Και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα. Όμως, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και δυνατό θα αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης και θα νικήσει ξανά.

Και το δίλημμα, φίλες και φίλοι, στις 6 του Οκτώβρη είναι το εξής: Θέλουμε ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη; Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι στη Νέα Δημοκρατία; Ή θέλουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα νικήσει; Αυτό είναι το δίλημμα, φίλες και φίλοι. Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί, καθαρά και δυνατά. Και σε ό,τι με αφορά, φίλες και φίλοι, εγώ ήμουν πάντα ΠΑΣΟΚ, στρατιώτης, πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή, δεν έφυγα ποτέ.

Και ό,τι και εάν αποφασίσετε, ό,τι και εάν εσείς επιλέξετε, εγώ θα είμαι πάντα εδώ, μπροστά σας, στρατιώτης, στην πρώτη γραμμή, στις μεγάλες μάχες που έχουμε να δώσουμε. Δεσμεύομαι για αυτό. Όπως και δεσμεύομαι ότι, εάν η επιλογή η δική μας, αυτήν που σας παρουσιάζουμε, αυτήν που σας παρουσιάζω και σήμερα, είναι η επιλογή που εσείς θέλετε, αμέσως μετά τις εκλογές, η πρώτη μου κίνηση θα είναι να καλέσω όλους τους συνυποψήφιούς μου και να αποφασίσουμε μαζί για τις πρώτες κρίσιμες δράσεις και παρεμβάσεις για να χτυπήσουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη. Και να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Ήμουν καθηγητής στο Πολυτεχνείο, και πριν περίπου ένα χρόνο, μου προτάθηκε τελευταία στιγμή να κατέβω στον Δήμο της Αθήνας. Και το θεώρησα σπουδαία τιμή για μένα. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας. Και το καταφέραμε όλοι μαζί. Θέλω να σας κοιτάω στα μάτια και να με κοιτάτε και εσείς. Και να παλεύουμε ό,τι και εάν αποφασίσετε, πάντα μαζί στην πρώτη γραμμή».

Πριν τη εκδήλωση, ο κ. Δούκας παρέστη στη Λιτανεία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο κ. Δούκας πραγματοποίησε περιοδεία στον νομό Ηλείας. Πρώτος σταθμός ήταν το Δημαρχείο Ήλιδας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση στην Αμαλιάδα Ηλείας, στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, και πλήθος πολιτών.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του, ο κ. Δούκας επισκέφθηκε την 2η Πανελλήνια έκθεση ιστορικών γεωργικών μηχανημάτων στο Λιμανάκι Ήλιδας και πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση στον Πύργο Ηλείας, στην οποία παρευρέθηκαν ο πρ. Βουλευτής και Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Γαστούνης, Παναγιώτης Πεπελάσης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, και πλήθος πολιτών.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Ηλεία, ο κ. Δούκας επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πύργου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή.

Τις επόμενες μέρες, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία του, με ομιλίες σε εκδηλώσεις στις παρακάτω περιοχές:

Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Ολύμπιον, πλατεία Αριστοτέλους 10.

Στο Αγρίνιο, την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, Δεληγιώργη 12.

Στην Αθήνα, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Κλειστό Γήπεδο Πανελληνίου, Ευελπίδων 2.

 

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο

otavoice

Μαίνεται η φωτιά στην Κορινθία – Πολλά τα ενεργά μέτωπα – Έκλεισε η Κορίνθου-Πατρών στο ύψος Δερβενίου

otavoice

Φωτιά στην Κορινθία: Ενεργό μέτωπο κατευθύνεται προς τα Τρίκαλα

otavoice

Παραλήρημα Νετανιάχου, απειλεί την Τεχεράνη – Όταν απελευθερωθεί το Ιράν όλα θα είναι διαφορετικά

otavoice

Φωτιά στην Κορινθία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

otavoice

Επίκειται χερσαία εισβολή του Ισραήλ, στο Λίβανο – Έτοιμη δηλώνει η Χεζμπολάχ

otavoice