OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε το «6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup»

Αγώνες γεμάτους ενέργεια, γρήγορες εναλλαγές κατοχής και θεαματικές επιθέσεις προσέφεραν στο κοινό οι έφηβοι πολίστες και πολίστριες, που συμμετείχαν στο «6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» από τις 27 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες υδατοσφαίρισης εφήβων και κορασίδων, έξι ομάδες από τη Θεσσαλονίκη και δύο από την Αθήνα: Φοίβος, ΚΑΩ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΦΘ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Α.Ο.Ν. Σμύρνης «Ο ΜΙΛΩΝ» και Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ Γέρακα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα πόλο εφήβων του ΠΑΟΚ.

Μετά τη λήξη των αγώνων το απόγευμα της Κυριακής απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στους νεαρούς αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετείχαν στο Τουρνουά από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Διαχείρισης του στόλου οχημάτων και για θέματα Αθλητισμού, Κώστα Μοσχοβόπουλο και τον Παντελή Παντή, μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Το τουρνουά πόλο διοργανώθηκε από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΠΑΣ Φοίβος» και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και για πρώτη φορά με το τμήμα υδατοσφαίρισης της «Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκάστρου».

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε o 3ος χρόνος της Παραδοσιακής Στράτας του Δήμου Χανίων

otavoice

Μεγάλη συμμετοχή σε σεμινάριο ΚΑΡΠΑ που έγινε στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Π.Ι.Ν: Ο Γ. Τρεπεκλής στην εναρκτήρια συνάντηση της ελληνικής προεδρίας EUSAIR

otavoice

Π.Αττικής: Αυτοψία Ν. Χαρδαλιά σε έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Γλυφάδας

otavoice

Το συνέδριο πόλεων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO θα διεκδικήσει η Ρόδος

otavoice

Ο Δήμος Ξάνθης θωρακίζεται με νέες Δεξαμενές Πυροπροστασίας

otavoice