OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Νεκροί και τραυματίες από βομβαρδισμούς σε κέντρα φιλοξενίας εκτοπισμένων στη Λωρίδα της Γάζας

Οι δυνάμεις του ισραηλινού στρατού διέπραξαν νέες σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας και στόχευσαν τουλάχιστον 4 κέντρα που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους στην πόλη της Γάζας, τον καταυλισμό Νουσεϊράτ στο κέντρο της Λωρίδας και τη Χαν Γιουνίς στο νότο.

Το Al Jazeera ανέφερε ότι έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ενός ισραηλινού βομβαρδισμού στο Κτήριο Πολιτισμού, στο οποίο στεγάζονται εκτοπισμένοι άνθρωποι, στη συνοικία Al-Rimal στην κεντρική πόλη της Γάζας.

Έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν επίσης και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών στο Ινστιτούτο Ορφανών Αλ Αμάλ, το οποίο φιλοξενεί μεγάλο αριθμό εκτοπισμένων δυτικά της πόλης της Γάζας.

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν το Σχολείο Μουσκάτ, στο οποίο στεγάζονται εκτοπισμένοι, στην περιοχή Ζάρκα στη συνοικία Αλ-Τούφα στην πόλη της Γάζας.

Στην πόλη της Γάζας, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό ενός σπιτιού της οικογένειας Ghattas στην οδό Nazir, ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, τοπικές παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι 9 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού που στόχευε εκτοπισμένους δυτικά του καταυλισμού Νουσεϊράτ.

Πηγή: ertnews.gr, επιμέλεια: Ουαλίντ Ελίας
(AP Photo/Bilal Hussein, File)

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στην Ένωση Αγρινίου

otavoice

Δικαστές σε Γ. Φλωρίδη: Ατελέσφορα τα μέτρα αυστηροποίησης των ποινών

otavoice

ΚΚΕ: Αναμενόμενη εξέλιξη η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

otavoice

Σε έντονους τόνους η τηλεμαχία των υποψηφίων αντιπροέδρων των ΗΠΑ

otavoice

Δανία: Δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

otavoice

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ

otavoice