OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου έως τις 30 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τις «Μέρες Υγείας και Πρόληψης» έως τις 30 Οκτωβρίου 2024. Οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν προληπτικές και διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις, να λάβουν μέρος σε βιωματικές δράσεις και να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την προστασία της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.

Όλες οι εξετάσεις και οι δράσεις προσφέρονται δωρεάν στους πολίτες του Δήμου μας, με δήλωση συμμετοχής για κάθε δράση-επίσκεψη. Οι ενδιαφερόμενοι για τις δράσεις καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2103426414, 2109422927 και 2132036230, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 14.00. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώνουμε για 3η συνεχή χρονιά στο Δήμο μας τις ‘Μέρες Υγείας και Πρόληψης’, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας και πρόληψης. Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά και να δηλώσετε συμμετοχή στις δράσεις μας. Η πρόληψη όχι μόνο μπορεί να σώσει ζωές αλλά μπορεί να προσφέρει ποιότητα ζωής. Ευχαριστώ τόσο τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας όσο και τους φορείς υγείας που συνεργάζονται αρμονικά προκειμένου να υλοποιηθεί όλη αυτή η δράση. Η υγεία μας δεν είναι προνόμιο, είναι δικαίωμα! Ο Δήμος μας μπορεί να γίνει αρωγός στη διεκδίκησή της».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Διονύσου με τον Περιφερειάρχη Αττικής

otavoice

Ιγ. Καϊτεζίδης: «Προτεραιότητά μας η προσβασιμότητα πολιτών με αναπηρία»

otavoice

Ο Δήμος Πεντέλης εκταμιεύει πρώτος τις αποζημιώσεις για τους πυρόπληκτους

otavoice

Με κατάνυξη η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας στο Μοσχάτο

otavoice

Πραγματοποιήθηκε το 14ο Φεστιβάλ «Γη Πολιτισμός Τουρισμός» στον Δ. Πλατανιά

otavoice

Π.Ε. Σερρών: Σύσκεψη στο Διοικητήριο για την ευλογιά των προβάτων

otavoice