OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με κατάνυξη η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας στο Μοσχάτο

Με τιμές αλλά και κατάνυξη υποδέχτηκε χθες η πόλη μας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους. Την Ιερά Εικόνα υποδέχθηκε επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Μοσχάτο ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης, μαζί με ιερείς των Ναών μας, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Η ιερά εικόνα με τη συνοδεία στρατιωτικού αγήματος, της μπάντας της Αστυνομίας, παραδοσιακών-χορευτικών αντιπροσωπειών και των προσκόπων, αλλά και πλήθους πιστών που ακολουθούσαν με κατάνυξη την λιτανεία της, οδηγήθηκε προς τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, όπου την υποδέχτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης, κ. Κωνστάντιος τελώντας Δέηση μπροστά στον Ιερό Ναό.

Στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνας εκτός από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Βασίλης Σπανάκης, οι Βουλευτές Χάρης Θεοχάρης και Παύλος Χρηστίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και Συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με χαρά υποδεχτήκαμε στην πόλη μας την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας από το Άγιο Όρος. Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, όπου οι πιστοί μπορούν να προσκυνήσουν στη Χάρη της από τις 6.30 το πρωί έως τις 1.30 το βράδυ. Εύχομαι οι προσευχές όλων μας να εισακουστούν από την Παναγία και να χαρίσει δύναμη και ελπίδα σε κάθε συμπολίτη μας και ευλογία στην πόλη μας».

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΔΕ: Ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο η δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου

otavoice

Δωρεάν μαθήματα Ξένων Γλωσσών από Εθελοντική Ομάδα του Δ. Ηλιούπολης

otavoice

Γιορτή αφιερωμένη στα ζώα το Σάββατο 5/10 στον Δ. Ηρακλείου Αττικής

otavoice

Μ. Μποκέας: «Αν πρόκειται για δολιοφθορά μιλάμε για θρασύδειλη κι εγκληματική ενέργεια»

otavoice

Δ. Παιανίας: Ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας «Novoville»

otavoice

Ο Αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στο Ετήσιο Φόρουμ Κοινωνικής Καινοτομίας

otavoice