OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην 52η Γενική Συνέλευση της CPMR συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Προέδρος της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου Πόντου και Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Eπιτροπής της CPMR, Φωκίων Ζαΐμης, συμμετέχει στην 52η Γενική Συνέλευση της CPMR που διεξάγεται 2-4 Οκτωβρίου 2024 στο Γκόζο (Μάλτα).

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της CPMR θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της CPMR. Θα συζητηθούν επίσης θέματα σχετικά με τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, την πολιτική συνοχής μετά το 2027, το κλίμα, τη γαλάζια οικονομία και την αλιεία, την ενέργεια, καθώς και άλλα εσωτερικά διοικητικά και οικονομικά θέματα. Επίσης, θα συνεδριάσουν όλες οι Επιτροπές της CPMR, όπως και η Επιτροπή Βαλκανίων & Ευξείνου Πόντου στην οποία Προεδρεύει ο Αντιπεριφερειάρχης, Φ. Ζαΐμης.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν εκπρόσωποι Περιφερειών των εξής χωρών: Αλβανία, Βέλγιο, Κύπρο, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών οργάνων.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της CPMR συμμετέχει και ο Μάριος Πραπόπουλος, ως εκπρόσωπος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της ΠΔΕ.

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου

otavoice

Δ. Κω: «Δεν χωρούν κινδυνολογίες κι ανακρίβειες για το νέο νοσοκομείο»

otavoice

Έναρξη ψυχοπαιδαγωγικών δράσεων για παιδιά από τον Δήμο Χανίων

otavoice

Το πρόγραμμα του «4ου Γαστρονομιού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους»

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται με γενναίες εκπτώσεις οι εγγραφές στα Πολιτιστικά Προγράμματα

otavoice

Συνάντηση Εργασίας της Ά. Μαστοράκου με τη ΓΓ Δημόσιας Υγείας Φ. Καλύβα

otavoice