OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κω: Αλλάζει όψη ο πιο εμπορικός δρόμος της Καρδάμαινας

Την σύμβαση για ένα ακόμη σημαντικό έργο, την ανάπλαση ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Καρδάμαινας, της οδού 25ης Μαρτίου, υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Πρόκειται για αναγκαίο έργο υποδομής, που βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων, αφού επιλύει προβλήματα λειτουργίας στον πυκνοδομημένο αστικό ιστό της Καρδάμαινας, ενώ αναβαθμίζει και αισθητικά το εμπορικό τμήμα του χωριού, όπου λειτουργούν πολλές τοπικές επιχειρήσεις.

Το έργο, με τίτλο « Ανάπλαση οδού 25ης Μαρτίου από Πλατεία Ελευθερίας έως το super market “ΜΑΝΟΣ” στην Κοινότητα Καρδάμαινας» με αριθμό μελέτης 14/2023 της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Κω, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου, με την συνολική δαπάνη να ανέρχεται σε 149.891,03€.

Αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει εκσκαφή του οδοστρώματος, τοποθέτηση δικτύου ομβρίων, σκυροδέτηση σε όλο το μήκος του και επίστρωση σταμπωτού δαπέδου.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έχει καθοριστεί σε έξι (6) μήνες, ενώ την υλοποίηση του ανέλαβε η εργολήπτρια εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε.».

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου

otavoice

Δ. Κω: «Δεν χωρούν κινδυνολογίες κι ανακρίβειες για το νέο νοσοκομείο»

otavoice

Έναρξη ψυχοπαιδαγωγικών δράσεων για παιδιά από τον Δήμο Χανίων

otavoice

Το πρόγραμμα του «4ου Γαστρονομιού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους»

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται με γενναίες εκπτώσεις οι εγγραφές στα Πολιτιστικά Προγράμματα

otavoice

Συνάντηση Εργασίας της Ά. Μαστοράκου με τη ΓΓ Δημόσιας Υγείας Φ. Καλύβα

otavoice