OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ηλιούπολης: Δωρεάν Σεμινάρια Γυναικείας Αυτοάμυνας

Η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Ηλιούπολης, «Η Γειτονιά μας» με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Εθελοντισμού κα Χανδρινού Βασιλική-Σοφία ανακοινώνει τη διεξαγωγή μιας σειράς ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή τεχνικών Krav Maga, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της κακοποίησης.

Μέσα από ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα αυτοάμυνας, οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις για να προστατεύσουν τον εαυτό τους σε επικίνδυνες καταστάσεις, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Βουδούρης, Expert και Lead Civilian Instructor της Διεθνούς Ομοσπονδίας Krav Maga (IKMF), εξειδικευμένος στον γυναικείο τομέα. Ο κ. Βουδούρης, ως έμπειρος εθελοντής της ομάδας “Η Γειτονιά μας”, θα παρουσιάσει τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για την προστασία από επιθέσεις και την αντιμετώπιση απειλητικών καταστάσεων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο των γραφείων της εθελοντικής ομάδας «Η Γειτονιά μας» στα Πολυκλαδικά, επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 13, 16341 Ηλιούπολη, στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

• 9 Οκτωβρίου 2024, ώρα 17:30 – 19:00
• 23 Οκτωβρίου 2024, ώρα 17:30 – 19:00
• 6 Νοεμβρίου 2024, ώρα 17:30 – 19:00
• 10 Νοεμβρίου 2024, ώρα 11:00 – 12:30

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθελοντική Ομάδα «Η Γειτονιά μας» στο τηλέφωνο 210 0086710 από 30/9 έως 4/10 καθημερινά στις 8:30 – 15:00 ή μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στο email: ethelontes@ilioupoli.gr.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου

otavoice

Δ. Κω: «Δεν χωρούν κινδυνολογίες κι ανακρίβειες για το νέο νοσοκομείο»

otavoice

Έναρξη ψυχοπαιδαγωγικών δράσεων για παιδιά από τον Δήμο Χανίων

otavoice

Το πρόγραμμα του «4ου Γαστρονομιού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους»

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται με γενναίες εκπτώσεις οι εγγραφές στα Πολιτιστικά Προγράμματα

otavoice

Συνάντηση Εργασίας της Ά. Μαστοράκου με τη ΓΓ Δημόσιας Υγείας Φ. Καλύβα

otavoice