OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δ.Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στη τουριστική εκδήλωση “Tourism Open Days”

Σε συνέχεια του στρατηγικού σχεδιασμού και των δράσεων εξωστρέφειας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή τουριστική εκδήλωση “Tourism Open Days”, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και την Ένωση Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας (TURSAB).

Η παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην εκδήλωση αυτή είχε ως στόχο την ανάδειξη των μοναδικών τουριστικού ενδιαφέροντος χαρακτηριστικών του και την προώθηση της περιοχής ως έναν ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες από τη γείτονα χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Πέτρος Κυριακίδης παρουσίασε την πλούσια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της περιοχής, τις εξαιρετικές παραλίες και τη μοναδική βιωματική εμπειρία για τον επισκέπτη, αλλά και τις δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Δήμου συναντήθηκαν με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και δημοσιογράφους από την Τουρκία, ενώ πραγματοποίησαν συζητήσεις και με φορείς του τουρισμού, επιδιώκοντας τη σύναψη νέων συνεργασιών που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και διατήρηση του τουριστικού ρεύματος προς την Αλεξανδρούπολη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης είχε συνομιλία με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο Κωνσταντίνο Κούτρα όπου επισημάνθηκε η παρουσία και αδιάλειπτη συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε εκδηλώσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια της χώρας μας.

Η συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Tourism Open Days αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την προώθηση της περιοχής σε διεθνείς τουριστικές αγορές, ενισχύοντας την προβολή της περιοχής μας ως ποιοτικού και πολυδιάστατου προορισμού.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice

Δ. Πετρούπολης: «Το σπίτι στην οδό Κύπρου είναι σπίτι όλων μας»

otavoice