OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ιλίου: Πραγματοποιήθηκε η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), μια εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η λαμπαδηδρομία που έχει καθιερωθεί ως θεσμός πανελλαδικής εμβέλειας, μεταφέρει το μήνυμα «Μοιράσου τη ζωή, δώσε αίμα» και υπενθυμίζει τη σημασία της προσφοράς αίματος για τη σωτηρία ζωών.

Εθελοντές αιμοδότες, κάτοικοι και δημότες συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία, διασχίζοντας την πόλη με ενθουσιασμό. Η εκδήλωση απέδειξε για ακόμη μία φορά τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας ως πράξης αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που η πόλη μας φιλοξένησε την 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Η προσφορά αίματος είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, και η συμμετοχή όλων στη σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει ότι ως κοινωνία μπορούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες, τους πολίτες και τους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice

Δ. Πετρούπολης: «Το σπίτι στην οδό Κύπρου είναι σπίτι όλων μας»

otavoice