OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στην 30η Έκθεση “KAVALA EXPO 2024”,

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 30η Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας “KAVALA EXPO 2024”, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο “Απόστολος Μαρδύρης”, στη Νέα Καρβάλη, από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου 2024.

Στην τελετή εγκαινίων της Έκθεσης και στις παράλληλες εκδηλώσεις στον περιβάλλοντα χώρο του εκθεσιακού κέντρου, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννης Προμούσας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης και Τουρισμού, Παναγιώτης Αγγελίδης, Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και Κοινωνικής Πολιτικής, Έλσα Βακιρτζή και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς.


—————————————————————————————-
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΜΟΥΣΑ

“Εκ μέρους του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος αδυνατεί να παραστεί στα σημερινά εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, να σας συγχαρώ για τη φετινή διοργάνωση «KAVALA EXPO 2024».

Πρόκειται, όπως πολύ σωστά επισήμαναν οι προλαλήσαντες, για το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τηρουμένων των αναλογιών σε όλη την Ελλάδα.

Η Καβάλα, για τέσσερις ημέρες, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες ιδέες σε διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την τρέχουσα περίοδο, αναζητώντας, μαζί με την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η έκθεση «KAVALA EXPO 2024», ωστόσο, δεν απευθύνεται μόνο στις μεγάλες και τις μικρές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού και δη των γειτονικών μας χωρών.
Ανοίγει για μία ακόμη φορά τις πύλες της στο κοινό, που αποτελεί διαχρονικά τον σταθερό παράγοντα κρίσης και αξιολόγησης των επιλογών των ανθρώπων του αγοράς.

Όσοι θα επισκεφθούν το εκθεσιακό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ», εκτός από την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, θα παρακολουθήσουν και τις υπόλοιπες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

Αυτές οι εικόνες θα ταξιδέψουν σε όλη την επικράτεια, διαφημίζοντας αφενός μεν την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας και αφετέρου την αξία, την καινοτομία και τα αναπτυξιακά στοιχεία που περιέχουν οι επενδύσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Π.Ε. Καβάλας και της Θάσου.

κ. Πρόεδρε,

Η εμπειρία σας και το επίπεδο στο οποίο έχετε φέρει την έκθεση «KAVALA EXPO 2024», συνιστούν τα εχέγγυα για την επιτυχία και του φετινού εγχειρήματος”.

Σχετικά Άρθρα

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα: «Χαίρε Μικρασία, Σμύρνη Αλησμόνητη»

otavoice

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης των ΚΕΠ στην Γορτυνία

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

otavoice

Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων 

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice