OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ν. Μπάμπαλος: «Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους συμπολίτες μας γεμάτους κέφι και χαρά»

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει μαζί με τα μέλη των δημοτικών ΚΑΠΗ καθώς και το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εδρεύει στην πόλη, την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 18.30 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος), το Τμήμα των ΚΑΠΗ του Δήμου έχει ετοιμάσει μια ζεστή γιορτή με χορό και τραγούδι.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι χορωδίες των δημοτικών ΚΑΠΗ αλλά και αυτή του ΕΕΣ. Σκυτάλη στο Ωδείο Άλφα με τη σοπράνο Έφη Καραουλάνη και στο πιάνο τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο. Η βραδιά θα κλείσει λαϊκά με το μπουζούκι του μικρού Ηρακλειώτη, Άγγελου Τσουκαλά. Μαζί του: Μύρωνας Βεργαδής τραγούδι, Χρήστος Μπακιάρης κιθάρα και Σπύρος Παπανδρέου φυσαρμόνικα.

«Περιμένουμε τα μέλη των ΚΑΠΗ μας στην καθιερωμένη γιορτή που κάθε χρόνο ετοιμάζουμε για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Χαιρόμαστε πάντα να βλέπουμε τους συμπολίτες μας ενεργούς, γεμάτους κέφι και χαρά», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Επανακυκλοφορεί το VAN ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

otavoice

Γ. Ντάτσικα: «Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων»

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με κατάνυξη η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Χοζοβιώτισσας

otavoice

Συνάντηση Γ. Ηλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης-Πολιτικής Προστασίας

otavoice

Π.Κ.Μ: Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στην εποχή της ψηφιοποίησης

otavoice

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Π.Δ.Ε-ECOCITY για την κλιματική ουδετερότητα

otavoice