OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Στ.Ε: Αναδεικνύει την Εύβοια μέσω φιλοξενίας και ξενάγησης τουρκικής αποστολής

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τυγχάνει πλέον της Τουριστικής εκτίμησης των Τούρκων επισκεπτών, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων ετών. Σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιούμε, πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης αναγνωρισμένων δημοσιογράφων, φωτογράφων , influencers-διαμορφωτών κοινού από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η εν λόγω αποστολή , περιηγήθηκε στην Νότια και την Κεντρική Εύβοια και συγκεκριμένα στους Δήμους Καρύστου, Κύμης-Αλιβερίου και Χαλκιδέων, γνώρισαν αλλά και έζησαν ταυτόχρονα, κάποιες εκ των «δυνατότερων» εμπειριών που μπορεί να ζήσει κάνεις στον τόπο μας, γεύτηκαν μέρος των ποιοτικών προϊόντων μας γνωρίζοντας, από πρώτο χέρι μέσω των παραγωγών και των επιχειρηματιών, την διαδικασία παραγωγής αυτών αλλά και την ποιότητά τους μέσα από τοπικές συνταγές, ταξίδεψαν ταυτόχρονα στον χώρο και στον χρόνο, στις ομορφιές του τόπου μας αλλά και στην ιστορία και το πολιτισμό μας.

Στόχος της δράσης ήταν η επαφή και η γνωριμία με τις «δυνατότερες» εμπειρίες που μπορεί καταγράψει ο επισκέπτης στον τόπο μας και η επικοινωνία αυτών στο Τουρκικό κοινό που μας εκφράζει διαρκώς την επιθυμία, να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγοί υπήρξαν, οι άνθρωποι, οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι παραγωγοί μας, καθώς με την φιλοξενία, των επαγγελματισμό αλλά και με την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, είχαν καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία άριστων εντυπώσεων στους επισκέπτες μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Φανή Παπαθωμά, δήλωσε σχετικά:

«Σε Κάρυστο , Κύμη-Αλιβέρι και Χαλκίδα , είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε μία ομάδα σπουδαίων επαγγελματιών του Τουρισμού από την Τουρκία.

Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και διαμορφωτές κοινού, με πολύ μεγάλη απήχηση σε μία αδιαμφισβήτητα δυναμική αγορά, η οποία επιλέγει την χώρα μας καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους για τις διακοπές της και όχι μόνο, κατέγραψαν απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπία, μαγευτικές διαδρομές, σπουδαία μνημεία, καταγάλανες παραλίες, γεύτηκαν ανεπανάληπτες γεύσεις , γνώρισαν υπέροχους ανθρώπους και πολύ σύντομα μέσα από τα δικά τους ιδιαίτερα δημοφιλή «κανάλια» θα μεταφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην χώρα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Τουρκία Δήμητρα Μπαμπαλή για την συνεργασία , στον Δήμαρχο Καρύσττου Ελευθέριο Ραβιόλο, στους Αντιδημάρχους Κύμης Αλιβερίου Παναγιώτη Δήμου και Αργύρη Πάφρα και φυσικά στους δεκάδες επιχειρηματίες και παραγωγούς που για άλλη μία φορά είχαν καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία άριστων εντυπώσεων στους επισκέπτες μας συμβάλλοντας τα μέγιστα παράλληλα προκειμένου η δουλειά μας να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αριστοτέλη: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για την επέκταση της Ιερισσού

otavoice

Π.Κ.Μ: Συμμετείχε στην 1η διαπεριφερειακή συνάντηση του έργου DeCo

otavoice

Σύσκεψη Φ. Ζαΐμη με τον Δήμο Πατρέων και το Δασαρχείο για το Γηροκομείο

otavoice

Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την προαγωγή της ισότητας των φύλων

otavoice

«Street food αγάπη μου» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

otavoice