OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαινιάστηκε ατομική έκθεση ζωγραφικής με την υποστήριξη του Δ. Αμαρουσίου

Παρουσία φίλων των εικαστικών τεχνών πραγματοποιήθηκαν στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λίλας Δίδου με τίτλο: « Κυανές Παναγίες Ουράνια Περιρρέουσες».

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Ρέππας, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του κου Δημάρχου στους/στις παριστάμενους/νες και τα θερμά συγχαρητήριά του προς την εικαστικό αγιογράφο για το αξιόλογο έργο της, υπογραμμίζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στους καταξιωμένους, αλλά και στους νέους καλλιτέχνες που προάγουν μέσα από το έργο τους τον πολιτισμό.

Η κα Δίδου ξενάγησε το κοινό στα έργα της, ερμηνεύοντας το εικαστικό συναισθηματικό βάθος που αυτά εκφράζουν, όπου το ζωγραφικό χέρι αποδίδει… πιάνοντας τα υπόκοφα του Θεϊκού μυστηρίου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 14 Οκτωβρίου 2024 και θα λειτουργεί κατά τις ώρες: Από 09:00 -14:00 και από 18:00 -20:30.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αριστοτέλη: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για την επέκταση της Ιερισσού

otavoice

Π.Κ.Μ: Συμμετείχε στην 1η διαπεριφερειακή συνάντηση του έργου DeCo

otavoice

Σύσκεψη Φ. Ζαΐμη με τον Δήμο Πατρέων και το Δασαρχείο για το Γηροκομείο

otavoice

Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την προαγωγή της ισότητας των φύλων

otavoice

«Street food αγάπη μου» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

otavoice