OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: «Μάγεψε» το κοινό η συναυλία «Voice in Flames»

Μία μοναδική βραδιά χάρισε στο κοινό της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής η συναυλία «Voice in Flames» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024.

Τα αριστουργήματα της οπερατικής μουσικής ταξίδεψαν το κοινό το οποίο πρόσφερε απλόχερα το πιο θερμό του χειροκρότημα του στους λυρικούς καλλιτέχνες Δημοσθένη Χρ. Σταυριανό, Φίλιππο Μοδινό, Δημήτρη Αλεξανδρίδη, Δέσποινα Ανάγνου, Μάιρα Γεωργάρου καθώς και στον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα. Στη συναυλία οι λυρικοί καλλιτέχνες παρουσίασαν μερικά από τα πιο όμορφα, διάσημα και δεξιοτεχνικά κομμάτια του διεθνούς κλασσικού ρεπερτορίου και όχι μόνο. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Παιδική-Νεανική και Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Νέας Ιωνίας, υπό τη διδασκαλία της Εύης Χλωρού.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε : «Σήμερα είναι μία δύσκολη ημέρα λόγω της απώλειας του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, όμως, παράλληλα, για τον Δήμο μας είναι μία μεγάλη ημέρα, καθώς για πρώτη φορά φιλοξενεί όπερα στο Δημοτικό Θέατρο».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης ευχαρίστησε την διευθύντρια των Πολιτιστικών Δομών του Δήμου Εύη Χλωρού για την πρωτοβουλία της και το συντονισμό της συναυλίας και ευχήθηκε στο κοινό να απολαύσει τη βραδιά.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της συναυλίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του σπουδαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μέγας (Πολεοδομίας), Γιάννης Καλαμαλίκης (Καθημερινότητας), Μαρίνα Μαγκουρίλου (Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας), Νίκος Γιαννόπουλος (Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας), Ιορδάνης Βογιατζόγλου (Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών), Χαράλαμπος Καρανάσος (Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης), Κατερίνα Φασουλά (Εθελοντισμού και Ισότιμης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δικαιωμάτων των ΑμεΑ και Παιδείας), η δημοτική σύμβουλος Μαρήλια Νικολαΐδου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου, η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφία Γουναροπούλου, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης Έλλη Μήτση, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης Μαρία Κουρτογιάννη, εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Δυναμική παρουσία της Bloukos Γενική Απολυμαντική στην Kavala Expo 2024!

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ανακαλύψτε την Αθήνα με δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία

otavoice

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στην Καλαμάτα 21-23/10

otavoice

Δ. Βριλησσίων: «Πράσινο φως» για τη δενδροφύτευση της νησίδας στη Λ. Πεντέλης

otavoice

Πρόγραμμα Εορτασμού 15ης Οκτωβρίου, Ελευθέρια Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό

otavoice

Δ. Πύργου: Διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας

otavoice