OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω με χαρά ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της Έκθεσης των Εικαστικών Εργαστηρίων Ζωγραφικής & Κεραμικής, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και έντονη προσέλευση κοινού.

Η έκθεση, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 1 έως 5 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους μαθητές των εργαστηρίων να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό και να μοιραστούν την καλλιτεχνική τους δημιουργία.

Οι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η τέχνη είναι ένα ισχυρό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, ενώ τα έργα τους εντυπωσίασαν με την ποικιλία των τεχνοτροπιών και την αισθητική τους αρτιότητα.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους δασκάλους των εργαστηρίων, Παναγιώτη Κόκκαλη και Αναστασία Βαμβακίδου, οι οποίοι με την καθοδήγηση και την εμπειρία τους βοήθησαν τους μαθητές να εξελιχθούν και να αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης, καθώς και το κοινό που την τίμησε με την παρουσία του.

Ο Δήμος Αιγάλεω δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει και να επεκτείνει τέτοιες πρωτοβουλίες, που ενισχύουν τον πολιτισμό και καλλιεργούν την αγάπη για την τέχνη σε όλες τις ηλικίες.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Ανακαλύψτε την Αθήνα με δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία

otavoice

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στην Καλαμάτα 21-23/10

otavoice

Δ. Βριλησσίων: «Πράσινο φως» για τη δενδροφύτευση της νησίδας στη Λ. Πεντέλης

otavoice

Πρόγραμμα Εορτασμού 15ης Οκτωβρίου, Ελευθέρια Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό

otavoice

Δ. Πύργου: Διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας

otavoice

Ευρωπαϊκή αναγνώριση για τον Δήμο Τρικκαίων

otavoice