OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Δίου-Ολύμπου: Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο ΚΥ Λιτοχώρου

Το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου επισκέφτηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Στη μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα από το υπουργείο Υγείας, εργασίες ανακαίνισης, προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ, με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Ενεργειακή Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός, Βελτίωση και Ανακαίνιση ΚΥ Αλεξάνδρειας, ΚΥ Κρύας Βρύσης, ΚΥ Λιτοχώρου»).

Την αναπληρώτρια υπουργό υποδέχτηκαν στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, Ιωσηφίνα Μπαρμπέρα και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος μαζί με την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των εργασιών ανακαίνισης, που με την ολοκλήρωσή τους θα παραδώσουν ένα Κέντρο Υγείας σύγχρονο, λειτουργικό, που θα εξυπηρετεί την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Υγείας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, παρέχοντας πολύ καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Παράλληλα ενημερώθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται κατά την λειτουργία της μονάδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, κατά το διάστημα των εργασιών ανακαίνισης συνεχίζουν να λειτουργούν τα εξής ιατρεία: επείγοντα περιστατικά, παιδιατρικό, μαιευτικό, οδοντιατρικό, μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο. Για περισσότερες πληροφορίες καλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, στο τηλέφωνο 2352 350 000.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Φαρμάκης για την ενεργειακή στρατηγική της ΠΔΕ: «…διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο»

otavoice

Υπερψηφίστηκε το ν/σ του ΥΠΕΣ για τη βελτίωση της λειτουργίας των Δήμων και Περιφερειών

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Ομιλίες για την πρόληψη άνοιας και Αλτσχάιμερ

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση της Α. Μαστοράκου με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης

otavoice

Δ. Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

otavoice