OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμαρουσίου: Παρέλαβε επιπλέον 732 κάδους ανακύκλωσης

Συνεχίζεται η διαδικασία προμήθειας των 1.830 νέων κάδων Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου. Μετά την παραλαβή 650 νέων πιστοποιημένων κάδων απορριμμάτων (πράσινων) νέας γενιάς, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, παραδόθηκαν ακόμη 732 μπλε κάδοι ανακύκλωσης. Στην εν λόγω προμήθεια αναμένεται η παραλαβή ακόμα 148 πράσινων και 68 μπλε.

Υπενθυμίζεται πως κατά την προηγούμενη θητεία 2019-2023 η Δημοτική Αρχή, είχε προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση στις γειτονιές 1.100 νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης και επιπλέον στην προμήθεια 23 νέων οχημάτων και μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες Καθαριότητας και Εξωτερικών Συνεργείων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σημειώνει την ικανοποίησή του όσο αφορά στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη συνεχή αναβάθμιση των μέσων και υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δήμο προς τους πολίτες, στον τομέα της Καθαριότητας και με την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο κ. Αμπατζόγλου κυρίως τονίζει: “Οι υπηρεσίες μας δίνουν καθημερινά μία μάχη για να είναι η πόλη καθαρή και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις μεγάλες ανάγκες και τη βαριά υπερτοπική χρήση. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι πρέπει να είναι συνεπείς και να σέβονται τον κανονισμό καθαριότητας. Ο Δήμος κάνει το καθήκον του και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ιδιαιτέρως σε σχέση με παλαιότερα έτη. Η συνδρομή των Δημοτών απαραίτητη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Φαρμάκης για την ενεργειακή στρατηγική της ΠΔΕ: «…διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο»

otavoice

Υπερψηφίστηκε το ν/σ του ΥΠΕΣ για τη βελτίωση της λειτουργίας των Δήμων και Περιφερειών

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Ομιλίες για την πρόληψη άνοιας και Αλτσχάιμερ

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση της Α. Μαστοράκου με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης

otavoice

Δ. Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

otavoice