OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου με τον βουλευτή Σ. Σιμόπουλο

Τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτο Σιμόπουλο υποδέχτηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και για όλες τις ενέργειες που γίνονται για την επίλυσή τους.
«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Σιμόπουλο για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στο δήμο μας, όπως αυτά της σχολικής στέγης, της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, της έλλειψης χώρων που θα μπορούσε να λυθεί με την παραχώρηση μέρους του στρατοπέδου «Παπακυριαζή», καθώς και της ολοκλήρωσης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν του Περιφερειακού», σημείωσε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ημιτελές στάδιο και κολυμβητήριο στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου εδώ και 20 χρόνια», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος. «Είναι δίκαιο το αίτημα του δήμου για την παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου “Παπακυριαζή”, πρόσθεσε ο κ. Σιμόπουλος, ενώ για το ζήτημα της σχολικής στέγης ανέφερε: «Ο δήμος με τη μεγαλύτερη μαθητική κοινότητα πρέπει να “αναπνεύσει” με τη δημιουργία νέων σχολείων».

Σχετικά Άρθρα

Στο Ξυλόκαστρο ο Δ. Πτωχός με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από την πυρκαγιά

otavoice

Δ. Σαρωνικού: Δράση εμβολιασμού στον καταυλισμό Ρομά

otavoice

Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας: «Αντίο φίλε! Το χαμόγελό σου θα μείνει χαραγμένο μέσα την καρδιά μου για πάντα»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: «Πάμε Όπερα;» από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

otavoice

Η ΚΕΔΕ στη Σύνοδο του CEMR για τη διαχείριση των υδάτων και την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Ομιλία-συζήτηση για την Ψυχική Υγεία στον χώρο εργασίας

otavoice