OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Πετρούπολης: Συνάντηση Β. Σίμου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, συναντήθηκε σήμερα (11/10) ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Δημήτρης Δρόσης (Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Αττική»), Μαίρη Μίσκα (Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού), Γιώργος Κορμάς (Διευθύνων Σύμβουλος της «Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε.»), Σταύρος Ντρες (Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Πετρούπολης για Αναπτυξιακά Προγράμματα).

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν αρκετά παραγωγική. Ο Περιφερειάρχης συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι τα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση είναι ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την Πετρούπολη αλλά συνολικά για τη Δυτική Αττική και πρόσθεσε ότι βρίσκονται ψηλά στον προγραμματισμό της Περιφέρειας.

Ο κύριος Χαρδαλιάς, αναφορικά με το χρονίζον πρόβλημα των επίδοξων καταπατητών στο Ποικίλο Όρος, διαβεβαίωσε ότι θα πάρει πρωτοβουλίες συντονισμού με τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να υπάρξει οριστική λύση για την προστασία του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα του.

Επανέλαβε ότι και δημόσια είχε πει, κατά την τοποθέτησή του στη 19η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, πως η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης.
Μόλις οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ολοκληρώσουν τη μελέτη, θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην έναρξη των εργασιών και την επίλυση του προβλήματος που χρονολογείται από το 1996.

Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν και το ζήτημα με το ημιτελές Δημοτικό Στάδιο Πετρούπολης. Ο Περιφερειάρχης το χαρακτήρισε «αναγκαίο έργο» και δεσμεύτηκε να πράξει ότι μπορεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με μοναδικό θέμα το Δημοτικό Στάδιο.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΕ: Η Αντιπεριφερειάρχης Δ.Υ. Άννας Μαστοράκου, απαντά στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας

otavoice

Στο Ξυλόκαστρο ο Δ. Πτωχός με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από την πυρκαγιά

otavoice

Δ. Σαρωνικού: Δράση εμβολιασμού στον καταυλισμό Ρομά

otavoice

Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας: «Αντίο φίλε! Το χαμόγελό σου θα μείνει χαραγμένο μέσα την καρδιά μου για πάντα»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: «Πάμε Όπερα;» από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

otavoice

Η ΚΕΔΕ στη Σύνοδο του CEMR για τη διαχείριση των υδάτων και την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση

otavoice