OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαράδεκτο το εξώδικο Κασσελάκη»

«Υπάρχουν κομματικά όργανα, κανόνες και καταστατικά που επιλύουν όλα τα θέματα» δήλωσε ο βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στο Κανάλι Ένα 90.4 και την εκπομπή «Πρωινό Soundtrack» με τους Βελίκα Καραβάλτσιου και Γιώργο Σαραντάκο.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» το εξώδικο που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κόμμα, παρόλο που συμφώνησε ότι «υπάρχει ζήτημα με τη διαρροή του πόθεν έσχες», ξεκαθαρίζοντας ότι «η επιλογή της υποβολής τους δεν στόχευαν τον κ. Κασσελάκη, αλλά ήταν ένας βασικός κανόνας διαφάνειας».

Μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα, είπε ότι «το Πολιτικό Σύστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας», την ίδια στιγμή που η κατάσταση στη παράταξη του δεν είναι καλή, κινδυνεύοντας με απαξίωση από τη κοινωνία. Στόχος του, όπως τόνισε, είναι να σταματήσει τον κατήφορο αυτό, μετατρέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε «σοβαρό σύγχρονο, αξιόπιστο, αδέσμευτο και δυναμικό» κόμμα, όπως ακριβώς τον έχει ανάγκη η κοινωνία.

Τέλος, έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου της περιόδου 2015-19, τονίζοντας ότι «η παρακαταθήκη που έμεινε ήταν πολύ σημαντική για τη χώρα», παρά το ότι θυσιάστηκαν ιδέες και αξίες στον βωμό σωτηρίας, κάτι το οποίο, όμως, όπως σημείωσε, «σκεπάστηκε από το αφήγημα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου που κατασκευάστηκε από τους μηχανισμούς της Νέας Δημοκρατίας».

Σχετικά Άρθρα

Κυρώσεις στον πετροχημικό τομέα του Ιράν ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Χιλιάδες στην συναυλία-αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο

otavoice

Χ. Δούκας: «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι από όποιο μετερίζι»

otavoice

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε πυρηνικές ασκήσεις στην Ευρώπη

otavoice

Συγκλονιστικές εικόνες από την δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στο κέντρο της Βυρητού

otavoice

Λίβανος: Νέο ισραηλινό χτύπημα εναντίον της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ

otavoice