OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβουλίου Τήνου

Στην εμβληματική Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Γύρλας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την ακολουθία της ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς νήσου Τήνου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου κ. Ιωάννη Σιώτου.

Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχήθηκε την καλή επιτυχία στο έργο του Δημάρχου και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, αναφέρθηκε στην προσφορά του Ιερού Ιδρύματος και στα έργα της Δημοτικής Αρχής και επίσης είπε ότι «σε μία εποχή όπου τα πρόσωπα των ανθρώπων έχουν απομακρυνθεί το ένα από το άλλο και η επικοινωνία των ανθρώπων πλέον έπαψε να είναι μια κοινωνία διαπροσωπικής αγάπης χρειάζεται όλοι να συνεισφέρουμε στο να είμαστε κοντά και να συνεργαζόμαστε για το καλό και την ευημερία του τόπου μας».

Μετά τους χαιρετισμούς απο τον Σεβ. Επίσκοπο των Ρ/Κ Τήνου κ. Νικόλαο, τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, την Έπαρχο κα Αναστ. Δεληγιάννη, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σιώτος, ομίλησε με πνεύμα ενωτικό και αναφορά στην αξία που ο Δήμος θα αναγνωρίζει στο πρόσωπο του κάθε δημότη.

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice