OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πεντέλης: Συνάντηση Α. Παλαιοδήμου με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Σ.Φ.Α.Μ. ΦΟΙΒΟΣ

Συνάντηση με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου  Σ.Φ.Α.Μ. ΦΟΙΒΟΣ είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο κ. Άντα Μπούσουλα, τον Τοπικό Σύμβουλο Μελισσίων κ. Απόστολο Φραντζή και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μπασακάρου Δέσποινα και κ. Ζαχαρόπουλο Ηλία.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Παντελής Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος  κ. Γεωργακόπουλος Βασίλης, ο Γραμματέας κ. Σιημητράς Κυριάκος και το Μέλος κ. Κωνσταντέλος Μάκης.

Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου ενημέρωσαν  λεπτομερώς για τη διαδρομή τους στα αθλήματα του βόλεϊ και του τένις, τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του συλλόγου, τα οικονομικά μεγέθη του, την ιδιαιτερότητα του αθλήματος του βόλεϊ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα συντήρησης των υποδομών και διάθεσης νέων χώρων για τα πολυπληθή τμήματα τους καθώς και θέματα επιχορηγήσεων από το Δήμο.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Παλαιοδήμος αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου του συλλόγου και τις μεγάλες επιτυχίες του, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στο σωματειακό αθλητισμό, την ανάγκη διάθεσης επιχορηγήσεων από το Δήμο ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, με έγκαιρο προγραμματισμό τους, και της πλήρους αξιοποίησης όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου.

Τέλος δεσμεύτηκε για την επαναλειτουργία του αθλήματος του τένις σε επίπεδο σωματειακού αθλητισμού και την ανάπτυξη αγωνιστικών τμημάτων τένις.

 

Σχετικά Άρθρα

Γ. Αλεξόπουλος: «Στήριξη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς-Τα παιδιά είναι το μέλλον»

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Ενημέρωση Σακκά για τον αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

otavoice

Δ.Θάσου: Πρόσληψη εργατών, πολιτών τρίτων χωρών, με τη διαδικασία της μετάκλησης

otavoice

Π.Ι.Ν: Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

otavoice

Ο Δήμος Σκιάθου διοργάνωσε τη συνάντηση των Πρέσβεων

otavoice

Δ.Κυθήρων: Ξεκινάει άμεσα η εγκατάσταση 3 νέων μονάδων αφαλάτωσης

otavoice