OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Γιάννη Λυμπέρη

«Επανέναρξη» για τον Δήμο και τις διεκδικήσεις του χαρακτήρισε, την πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα Νέα Εποχή» Γιάννης Λυμπέρης, παρουσιάζοντας στη συνέχεια ένα προς ένα τα στελέχη του ψηφοδελτίου του το κλειστό της Αμαλιάδας

Ο Γιάννης Λυμπέρης ξεκίνησε λέγοντας πως οι κρίσεις στην οικονομία ξεπερνιούνται αργά ή γρήγορα, αυτό όμως που δεν ξεπερνιέται είναι η κρίση και τα πλήγματα στους θεσμούς και τις αξίες.

Μίλησε για «ανάπτυξη ξανά» ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τους νέους. Για να τους καταθέσουμε το ρεαλισμό της εμπειρίας μας και να αφήσουμε να μας παρασύρουν στους οραματικούς τους ορίζοντες. Για να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Αξίζουμε την κορυφή, δεν αξίζουμε την κατρακύλα των πέντε τελευταίων χρόνων. Αφήσαμε ένα δήμο πρωτοπόρο και παρακολουθούμε τη μια ήττα μετά την άλλη. Εμείς τα «θα» που είπαμε από το ΄98, τα κάναμε έργο”.

Αναφερόμενος στους υποψήφιους της παράταξης που παρουσιάστηκαν, δήλωσε πως: «Συγκροτήσαμε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, με καταξιωμένα πρόσωπα, γιατί κόμμα μας είναι ο Δήμος και τα συμφέροντά του».  Έκλεισε λέγοντας πως ξεκινάμε τον εκλογικό αγώνα με άξιους ανθρώπους για

  • να υπερασπιστούμε αυτά που φτιάξαμε
  • να λειτουργήσουν αυτά που φτιάξαμε
  • να δώσουμε ορίζοντα, όραμα και προοπτική.

Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, o υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Σάκης Κότσιφας , ο πρ. Δήμαρχος Τραγανού Γρ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σαψάλης , ο δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice