OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Κοντουλάκου-Πισιμίση με Λευτέρη Βαρουξή-Ατζέντα για ευρωπαϊκά προγράμματα σε Βριλήσσια και Πεντέλη

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βριλησσίων κ. Γιάννης Πισιμίσης και Πεντέλης κ. Λευτέρης Κοντουλάκος με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Βαρουξή χθες το βράδυ στα Βριλήσσια.

Πέρα από την καθιερωμένη γνωριμία είχαν την ευκαιρία να συζήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι παρουσίασαν στο νεαρό υποψήφιο ευρωβουλευτή το πρόγραμμά τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ζήτησαν τη συνδρομή του στην προσπάθεια υλοποίησης του μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Από την πλευρά του ο κ. Λευτέρης Βαρουξής με αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή και να ενισχύσει τους διαύλους επικοινωνίας με τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν σημαντικά αυτοδιοιητικά και κομματικά στελέχη των Δήμων Βριλησσίων και Πεντέλης όπως ο πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων κ. Φιλιόπουλος Κωνσταντίνος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βριλησσίων κ. Ασημακόπουλος Αδάμ, Μαντινίδου Σοφία και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεντέλης και Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μελισσίων κα. Τουγουντζόγλου Μαρία.

Παρών ήταν και το OTAVOICE με τον διεθυντή του κ. Μπέλτσο Αθανάσιο που συμμετείχε με την ιδιότητα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βριλησσίων αλλά και λόγω κοινής καταγωγής από την Ηλεία με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice