OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορκωμοσία δημοτικού συμβουλίου με αιχμές στον Δήμο Σκοπέλου

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην οποία παραλαμβάνει τον Δήμο Σκοπέλου ο νέος δήμαρχος, Σταμάτης Περίσσης, στη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, στην αίθουσα «Ξενία» παρουσία πλήθους δημοτών.

Δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δύο μειοψηφιών και κοινοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν να υπηρετήσουν τον τόπο και τους δημότες την τετραετία που ξεκινά και να την βγάλουν από το τέλμα στο οποίο, όπως τονίστηκε, περιήλθε τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερα αιχμηρός, σύμφωνα με τον taxydromos.gr, ήταν στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης, ο οποίος υπογράμμισε ότι παραλαμβάνει έναν δήμο με δομές σε εγκατάλειψη και υπηρεσίες όπως η καθαριότητα, η ύδρευση και η αποχέτευση να λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Ο κ. Περίσσης μίλησε ακόμη και για υποδομές κατεστραμμένες, όπως ο ΧΥΤΑ, ο Βιολογικός στον Αγνώντα αλλά και έργα που απαιτούνται στους βιολογικούς της Σκοπέλου και του Ελιους, στις γεωτρήσεις και στα δίκτυα μεταφοράς νερού. Ιδιαίτερα μάλιστα εστίασε στην περίπτωση της ΔΕΥ Σκοπέλου που όπως τόνισε τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από πλευράς οικονομικών βρίσκεται σε δεινή κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice