OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος Σερρών στο OTAVOICE: «Έμφαση στην εξωστρέφεια για την ανάπτυξη της πόλης μας»

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης μίλησε αποκλειστικά στο OTAVOICE για τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει για την ανάπτυξη της πόλης.

Πλήθος αυτοδιοικητικών παραγόντων έχουν… παρελάσει μέχρι σήμερα στην 84η ΔΕΘ από την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης. Ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος βρέθηκε στην Έκθεση, περιηγήθηκε στα περίπτερα και επισκέφτηκε μεταξύ άλλων του Δήμου της πόλης του αλλά και πολλών Σερραϊκών επιχειρήσεων της Δ.Ε.Θ.

Φυσικά βρέθηκε και στο περίπτερο του OTAVOICE όπου μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας και στον Διευθυντή του Μέσου κ. Αθανάσιου Μπέλτσου και του δημοσιογράφου-συνεργάτη του Μέσου κ. Βασίλη Περδικίδη. Στόχος του; Η εξωστρέφεια που θα δώσει το έναυσμα για την ανάπτυξη της πόλης.

«Είχα την χαρά να επισκεφτώ το περίπτερο 16 όπου χτύπα η καρδιά της επιχειρηματικότητας και των φορέων των Σερρών. Η εξωστρέφεια υπηρετείται μόνο από καλή συνεργασία. Και τέτοιους είδους παρουσίες, όπως είδα στο περίπτερο 16, τόσο των επιχειρήσεων όσο και των φορέων ήταν ενδεικτικές του πως αντιλαμβάνεται το στίγμα της εξωστρέφειας η σερραϊκή κοινωνία» ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος Σερρών και συνέχισε: «Ο εμπλουτισμός και στη ΔΕΘ αλλά και στην SEREXPO που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες της σερραϊκής παρουσίας της επιχειρηματικότητας και των τοπικών φορέων θα δώσει σε όλους το στίγμα της εξωστρέφειας που είναι απαραίτητο για το τόπο μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice