OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ομιλητής στην κοπή πίτας του ΕΕΘ ο Κ. Ζέρβας

Την ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της πόλης σε μια ατζέντα για το μέλλον της, και “με ξεκάθαρες κουβέντες και ξεκάθαρο πλάνο” να συνεισφέρουν ώστε να “πάψει η αφόρητη επανάληψη κλισέ και το αναμάσημα παρεμφερών απόψεων που διαιωνίζονται επί 20 με 25 χρόνια”, υπογράμμισε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας από το βήμα του καθιερωμένου δείπνου που παραθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Χαρακτηρίζοντας το 2020 έτος ορόσημο, ο κ. Ζέρβας επισήμανε ότι “η αίσθηση πως η χώρα βγαίνει από την οικονομική κρίση, πατά ξανά στα πόδια της και ανακτά το απολεσθέν εθνικό εισόδημα, πρέπει να μεταφραστεί σε τζίρο των επιχειρήσεων, πρέπει να αποτυπωθεί στα εισοδήματα όσων επιχειρούν”, αλλιώς, όπως πρόσθεσε “θα παραμείνει μία ψευδεπίγραφη ανάπτυξη, μία εικονική βελτίωση κάποιων δημοσιονομικών μεγεθών”.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι υπάρχουν δυνατότητες να “τα καταφέρουμε”, ο κ. Ζέρβας σημείωσε “μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το momentum που φαίνεται να διαμορφώνεται στη χώρα και να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα”. Βέβαια, όπως έσπευσε να επισημάνει, “αυτό όμως θα γίνει μόνον εάν ενεργήσουμε και εμείς. Όχι με γενικόλογες κουβέντες, με άυλες επιτυχίες και ευχολόγια αλλά με συγκεκριμένα projects. Με συγκεκριμένα σχέδια που θα βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα και θα ανοίξουν νέες προοπτικές”.

Αναφερόμενος στο τι μπορεί να κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τους επαγγελματίες της πόλης, ο κ. Ζέρβας σημείωσε “πρώτα και πάνω από όλα να τους ακούει και να συνεργάζεται μαζί τους. Είμαστε στην ίδια ομάδα, είμαστε συνεργάτες και η επιτυχία του ενός μεταφράζεται άμεσα και σε επιτυχία του άλλου”.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζοντας ότι είναι παρελθόν ο καιρός που το ΕΕΘ “δεν ακουγόταν, δεν επηρέαζε τα πράγματα είναι παρελθόν”, ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι “αυτό με τη νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης πρέπει να θεωρείται αυτονόητο”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice