OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καρυστινός: Όλη η Ελλάδα μια γροθιά!

Με την κατάσταση στα βόρεια ελληνοτουρκικά σύνορα να παραμένει έκρυθμη τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος Διονύσου στηρίζει και συμπαραστέκεται έμπρακτα στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Στρατού και του Λιμενικού Σώματος στον Έβρο.

Τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Αρχή «τρέχει» πρωτοβουλίες συλλογής προμηθειών για τους άγρυπνους φρουρούς της Ελλάδας που διαφυλάττουν την εθνική και εδαφική μας ακεραιότητα.

Πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Διονύσου, Νίκος Καρυστινός με μήνυμά του σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλες τις εταιρίες για τις προσφορές τους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Κοινωνικών Υποδομών της Αντιδημαρχίας, που αγκάλιασαν αμέσως την πρωτοβουλία, τις δημοτικές κοινότητες που υπήρξαν πρωτεργάτες στην κινητοποίηση και τους πολίτες που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν την προσπάθεια.

Όλα τα είδη που συνέλεξαν ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου Αττικής, οι δημοτικές κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Διονύσου και Κρυονερίου και η αρμόδια Αντιδημαρχία θα μεταφερθούν αύριο (12/3) στον Έβρο με τον Νίκο Καρυστινό να προσθέτει: «Όλη η Ελλάδα μια γροθιά!».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Λόγω κορωνοϊού έχουμε αναστείλει τις περισσότερες δράσεις μας. Ωστόσο, οι ακρίτες μας, στον Έβρο, δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Συνεχίζουμε, λοιπόν, να συλλέγουμε για αυτούς όσα υλικά τους είναι χρήσιμα, για να διευκολύνουν το υπεράνθρωπο έργο τους.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία “ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΑΕ” για τα ενεργειακά ποτά, το σύλλογο εργαζομένων ΣΗΔΗΚΥ Δήμου Διονύσου και την Κάβα Δροσιά για τα εμφιαλωμένα νερά, τους παραγωγούς “χωρίς μεσάζοντες” για τους συσκευασμένους ξηρούς καρπούς.

Ευχαριστούμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Κοινωνικών Υποδομών της Αντιδημαρχίας, που αγκάλιασαν αμέσως την πρωτοβουλία μας.

Ευχαριστούμε όλες τις δημοτικές κοινότητές μας που υπήρξαν πρωτεργάτες στην κινητοποίησή μας και έχουν ήδη συλλέξει μεγάλο μέρος των ζητηθέντων προϊόντων και υλικών.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν την προσπάθειά μας. Αύριο τα υλικά που συνέλεξε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου Αττικής, οι δημοτικές μας κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Διονύσου και Κρυονερίου και η αρμόδια Αντιδημαρχία θα μεταφερθούν στον Έβρο.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν ξεχνάμε κανένα. Όλη η Ελλάδα μια γροθιά».

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice