OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με τρία οχήματα ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς με ικανοποίηση και ιδιαίτερη ανακούφιση παρέλαβε  πριν λίγες μέρες τρία οχήματα τα οποία ενισχύουν σημαντικά  την προσπάθεια που καταβάλλουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, με την αξιοποίηση του συνόλου του στελεχιακού  δυναμικού, στις αυξημένες σήμερα υποχρεώσεις, λόγω της υγειονομικής κρίσης, που βιώνει η χώρα.

Ο Δήμος έχει παραλάβει συνολικά τρία οχήματα,  δύο επιβατηγά αυτοκίνητα από την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της ΚΕΔΕ και ένα φορτηγάκι τύπου VAN από την εταιρεία OPEL SINIS, που προσφέρθηκε οικειοθελώς να παραχωρήσει στον Δήμο και  εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Τα τρία αυτά οχήματα  χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές, και προσφέρουν  πολύτιμες  υπηρεσίες στους δημότες εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν, να μετακινηθούν ή ακόμη  και να εξυπηρετηθούν από συγγενικά τους πρόσωπα και πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Η ευγενική αυτή παραχώρηση των οχημάτων που έγινε  από τις δύο εταιρείες,  αποτελεί μια πράξη κοινωνικής ευθύνης στη μάχη  ενάντια στη μάστιγα του κορονοϊού και στην προσπάθεια να κρατηθεί όρθια η κοινωνία.

Ο Δήμος Καλαμαριάς ευχαριστεί πολύ, την εταιρεία OPEL SINIS  και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ οι οποίες στέκονται αρωγοί και πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice