OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ωρωπού: 3ο σεμινάριο για τον αυτισμό

Ο Δήμος Ωρωπού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) με τη συνεργασία της Μαρίας Κασαμπαλάκου συνεχίζουν να εκπληρώνουν την κοινωνική αποστολή τους σε δύσκολους καιρούς πανδημίας.

Σήμερα (18/4) ανοίγουν το «τρίτο παράθυρο» ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό. Τα δύο πρώτα τηλεσεμινάρια (webinars) στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες.

Στο 3ο τηλεσεμινάριο σήμερα (18/4, 18:30) θα μιλήσει η Ηλέκτρα Ασιλιάν, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην σχέση ατόμου & ίππου, Εκπαιδεύτρια ίππων και Μάρω Λέφα, Δασκάλα Φυσικής Αγωγής, Γυμνάστρια Ειδικής Αγωγής , Υπεύθυνη Τμήματος Μουσικοκινητικής ΑμεΑ Ωρωπού.

Μπορείτε πολύ απλά από το κινητό, το τάμπλετ και το pc να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο ανοίγοντας τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84847719180…

Στα δύο πρώτα τηλεσεμινάρια βασικοί ομιλητές ήταν η Μαρία Κασαμπαλάκου μητέρα παιδιού στο φάσμα, Θεραπεύτρια με εξειδίκευση στον Αυτισμό, Συγγραφέας, Εικονογράφος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό & Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη» και ο δόκτωρ Σήφης Εμμανουήλ Κουράκη Νευροψυχολόγος Παίδων-Παιδοψυχολόγος, Παιδαγωγός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Συγγραφέας.

Στα δύο πρώτα webinars υπήρξαν χιλιάδες από Ελλάδα, την Κύπρο, της Ηνωμένες Πολιτείες, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία κ.α. ενώ η επισκεψιμότητα στα social media ξεπέρασε τις 14.000 αλληλεπιδράσεις.

1.Παρακολουθείστε την εξαιρετική παρουσίαση του 1ου τηλεσεμιναρίου με ομιλήτρια τη Μαρία Κασαμπαλάκου: https://www.youtube.com/watch?v=xfLP1_3qYgs&t=1281s

2.Παρακολουθείστε σε βίντεο το 2ο τηλεσεμνάριο με την σπουδαία παρουσίαση του δρ.Σήφη Εμμανουήλ: https://www.youtube.com/watch?v=e__MlMMAtXk&t=2469s

3.Σήμερα 18/4, 18:30: Ηλέκτρα Ασιλιάν – Μάρω Λέφα
4.Κυριακή 25/4, 18:30: Τάκης Πετρόπουλος (Εκπαιδευτής Σκύλων Βοηθών για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού).

Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024-Δήμαρχος Σπάρτης: Ο υπερμαραθώνιος ψυχής ξεκίνησε!!

otavoice

Δήμος Γορτυνίας: Νέα διοίκηση στη δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας

otavoice

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

otavoice

Συνεδριάζει την Δευτέρα στην Πετρούπολη, το Περιφεριακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

Ιωάννης Ντούμος: Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της!

otavoice

Ο Δήμος Τήλου συμμετείχε στο GENERA για μια βιώσιμη οικονομία χωρίς άνθρακα

otavoice