OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λέρου: Πραγματοποίηθηκε η συνεδρίαση επιτροπής Τουρισμού εν όψει της επερχόμενης περιόδου

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού παρουσία των μελών της επιτροπής, του Διοικητή του ΑΤ Λέρου Αστυνόμου Β κ. Κωνσταντίνου Πολυδωρόπουλου, του Υπαστυνόμου Β κ. Αντώνιου Δήμογλου, προέδρων εμπορικού συλλόγου, ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, Καφεζυθεστιατόρων, επαγγελματιών ταξί , του μοτοσυκλετιστικού και του ποδηλατικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε έναν απολογισμό όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, των προβλημάτων που προέκυψαν τα δύο τελευταία έτη και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής λήψης ευνοϊκών μέτρων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, τόνισε ότι: «πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου που ευελπιστώ ότι θα εξελιχθεί ομαλά».

Επίσης, τόνισε ότι: «πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς τους επισκέπτες αλλά και να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια, την ευχαρίστηση και την άνετη διαμονή τους λαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης σε συνεργασία με το ΑΤ και το Λιμεναρχείο Λέρου».

Τέλος, ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε ότι εκτός αστάθμητων παραγόντων έχουν προγραμματιστεί για το νησί αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστικών σκαφών από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας ο Δήμος Νέας Προποντίδας

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα

otavoice

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

otavoice

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλέπας

otavoice

Δ ΒΒΒ – Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες: “Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας”

otavoice

Απόφαση του Δ.Σ. Λαυρεωτικής για την προστασία περιουσιών στην περιοχή της Κερατέα

otavoice