OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“Μπροστά Μαζί”: Συνάντηση με Μπάμπη Καραθάνο με θέμα την επαναλειτουργία της Πτέρυγας Μπόμπολα

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Μπροστά Μαζί” Λευτέρης Κοντουλάκος μαζί με τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ Απόστολο Σιαμπάνη, επισκέφτηκαν τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργού Υγείας κου. Θάνου Πλεύρη και Υποψήφιο Βουλευτή Δυτικής Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία κο. Μπάμπη Καραθάνο.

Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση πως το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ γίνεται πάλι μόνο για ασθενείς Covid-19 καθώς και μέρος των κλινών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, του ανέλυσαν την επιτακτική ανάγκη της επαναλειτουργίας της Πτέρυγας Μπόμπολα ως πτέρυγα αμιγώς covid , με την δυνατότητα 80 κλινών, όπως ήταν η υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(Ε.Ο.Δ.Υ.) με έγγραφό του στις 28/2/20.

Τα κρούσματα covid καθημερινά αυξάνονται και σήμερα παρά ποτέ είναι η κατάλληλη ώρα να προετοιμάσει το Υπουργείο Υγείας την πτέρυγα, ώστε τον Οκτώβριο που θα μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο η χώρα μας και ειδικότερα ο βόρειος τομέας να διαθέτει μια εξειδικευμένη πτέρυγα για να αντιμετωπίσει έγκαιρα μια νέα έξαρση της πανδημίας, χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία των δύο μεγάλων και εξαιρετικής λειτουργίας νοσοκομείων της πόλης μας.

Η συζήτηση με τον Ειδικό Σύμβουλο κο. Καραθάνο διεξήχθη σε θερμό κλίμα και έδειξε την επιθυμία να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice