OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Workshop στο Παλαιό Φάληρο: «Η Αττική αλλάζει-Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου»

Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης μας αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, βασικό ομιλητή του Θεματικού Workshop με κεντρικό σύνθημα «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου» και ανάδειξη των παραγωγικών αποτελεσμάτων της οργανωμένου και συστηματικού έργου της Περιφέρειας Αττικής.

Παρουσιάστηκε το έργο που έχει ήδη υλοποιηθεί, αλλά κυρίως, τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας των φορέων της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να πετύχουμε την βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, που αποτελεί ένα από τα κυριότερα χρηματοδοτικά εργαλεία και βασικό πυλώνα ανάπτυξης για τους Δήμους.
Αναφέρθηκα επισημαίνει ο κ. Φωστηρόπουλος, εκτεταμένα στα εμβληματικά-κοινωφελή έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, καθώς και στο εύρος δράσεων και παρεμβάσεων στο πλαίσιο της πορείας υλοποίησης έργων στην Ενότητα Νοτίου Τομέα.

Η εκδήλωση αφορούσε όλους τους δήμους του Νότιου Τομέα Αττικής.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, με τη συμμετοχή των Δημάρχων του Νότιου Τομέα, της Διοίκησης και των αρμοδίων υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας, καθώς και φορέων.

Σχετικά Άρθρα

Π.Θεσσαλίας: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Π.Ε. Τρικάλων τα «Τσιτσάνεια 2024»

otavoice

Με τους Διευθυντές των Σχολείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

otavoice

Π.Δ.Ε: Συναντήσεις της Ά. Μαστοράκου με τους Διευθυντές Α’θμιας-Β’θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

otavoice

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο Δήμο Παλλήνης (26/9)

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Συνεχίζουμε τα έργα κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας»

otavoice

Δ.Αγ.Παρασκευής: Ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ειρήνης

otavoice