OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας

Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας εκτελούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Οι παρεμβάσεις έχουν ξεκινήσει ήδη στις Κοινότητες Κάστρου, Κυλλήνης, Νεοχωρίου και Κάτω Παναγιάς και συνεχίζονται.

«Στον Δήμο μας έχει ξεκινήσει ένα ακόμα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας. Με την ολοκλήρωση του, θα στηριχθεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τους εν λόγω δρόμους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις εκμεταλλεύσεις τους πιο άνετα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα έργο που στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης», τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

Αναλυτικότερα προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης των δρόμων πρόσβασης, με ανακατασκευή της υπόβασης και βάσης, ισοπέδωση και εξομάλυνση με δημιουργία κατάλληλων κλίσεων (στρώση θραυστούυλικού και ισοπέδωση), και τεχνική αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τάφρων με την αποκατάσταση της υδραυλικής διατομής τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν για την απορροή των όμβριων υδάτων και την αποτροπή του κινδύνου πλημμύρας, με χρήση κατάλληλων μηχανημάτων.

Τις εργασίες εποπτεύει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οδοποιίας Νίκος Σίνος σε άμεση συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice