OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γαλιατσάτος: ΥΠΑΡΧΕΙ κι άλλο Qatar Gate ! Το Zante Qatar Gate

Βολές από τον πρωην περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την διαφθορά ευρωβουλευτών, που λειτουργούσαν για τα συμφέροντα του Κατάρ και του Μαρόκου. Ένα σκάνδαλο που πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα Εύα Καϊλή.

Ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρεται στο σχέδιο αγοραπωλησίας του 15% της έκτασης της Ζακύνθου για λογαριασμό επιχειρηματικού πλάνου με το Κατάρ,(15.000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του όρμου του Ναυαγίου), αφήνοντας σαφείς αιχμές για ανάμειξη πολιτικών και αυτοδιοικητικών προσώπων.

Σχολιάζοντας ανέφερε:

ΥΠΑΡΧΕΙ κι άλλο Qatar Gate !
Να ανοίξει ο φάκελος για τις σχέσεις Ελλήνων πολιτικών και αυτοδιοικητικών προσώπων με το τεράστιο σκάνδαλο της απατηλής αγοραπωλησίας του 15% της Ζακυνθινής γης.
Πρωθυπουργός, υπουργοί, περιφερειάρχης συναγελάστηκαν , συναγελάζονται και πρωτοστάτησαν σε δηλώσεις υποστήριξης της δήθεν επένδυσης των Καταριανών.
Ακόμη και τώρα που οι 7 συντελεστές του “συμβολαίου” οδηγούνται να δικαστούν για κακούργημα , η περιφερειάρχης Ιονίων ομιλεί για “..ιδιωτική διαφορά”
Qatar Gate Zante , να ανοίξει ο φάκελος συμμετοχής των πολιτικών/αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Ως γνωστό η υπόθεση αγοραπωλησίας έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη μετά την εμπλοκή των αρχών δίωξης του οικονομικού εγκλήματος και από τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις και των θιγόμενων ιδιοκτητών, του δήμου και της εκκλησίας. Η κυβερνητική πλευρά παρουσίαζε την συγκεκριμένη επένδυση ως μοναδική ευκαιρία για την Ζάκυνθο και σε μια στιγμή παραληρήματος στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης  εξοργισμένος για τις αντιδράσεις είπε πως “οι Ζακυνθινοί δεν θέλουν την επένδυση του Κατάρ, ας τρώνε βελανίδια”. 

Για τον κ. Γαλιατσάτο η υπόθεση Καϊλή, έχει κοινά χαρακτηριστικά με όσα επιχειρηθήκαν με θύμα την Ζάκυνθο. Για αυτό και το αναφέρει ως Zante Qatar Gate!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice