OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ήπειρος: Υποβολή πρότασης για έργο αποχέτευσης στον οικισμό Καναλακίου Δήμου Πάργας

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης εκ μέρους της Περιφέρειας στο Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» της πράξης «Έργα προσαγωγής- επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων οικισμού Καναλακίου Δήμου Πάργας», με συνολικό προϋπολογισμό 5.840.600 ευρώ.

Σύμφωνες γνώμες ΕΥΔ για διακηρύξεις προμηθειών εξοπλισμού

Τη σύμφωνη γνώμη της για τα τεύχη διακήρυξης και τις αντίστοιχες διαδικασίες για δύο Υποέργα παρέχει με έγγραφά της η Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα:

Α) προς το Δήμο Ιωαννιτών για την  Προμήθεια Εξοπλισμού Πράσινου Σημείου Ιωαννίνων» (α/α Υποέργου 2) της Πράξης «Κατασκευή “Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Ιωαννιτών»  συνολικού προϋπολογισμού € 353.834,00 με ΦΠΑ (€ 285.350,00 προ ΦΠΑ) που αναλύεται ως εξής: δημόσια δαπάνη € 320.696,70 με ΦΠΑ (€ 258.626,37 προ ΦΠΑ) και συμμετοχή Δικαιούχου € 33.137,30 με ΦΠΑ (€ 26.723,63 προ ΦΠΑ).

Β) Προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας για το Υποέργο ««Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών ΥΠΟΕΙΔΟΣ Α »» ΑΑ 3της Πράξης ««Παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των υποδομών της ΔΕΥΑΗ»   συνολικού προϋπολογισμού «111,600 €».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Θάσου: Ανάγκες πρόσληψης εργατών, πολιτών τρίτων χωρών με τη διαδικασία της μετάκλησης

otavoice

Π.Ι.Ν: Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

otavoice

Ο Δήμος Σκιάθου διοργάνωσε τη συνάντηση των Πρέσβεων

otavoice

Δ.Κυθήρων: Ξεκινάει άμεσα η εγκατάσταση 3 νέων μονάδων αφαλάτωσης

otavoice

Δ. Βριλησσίων: Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί έκτακτης ανάγκης

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2024-2028

otavoice