OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ε. Αν. Αττικής: Τα κάλαντα έψαλλαν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός καθώς και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής είχαν τη χαρά να υποδεχθούν σήμερα την χορωδία παραδοσιακής μουσικής των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, συνοδευόμενων από τον Διευθυντή του σχολείου Βασίλη Αντωνόπουλο και τους καθηγητές τους και να ψάλλουν όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, όπως το λαούτο, το βιολί και το σαντούρι, έψαλλαν φέτος στους παρευρισκόμενους τα κάλαντα της Μυτιλήνης καθώς και σκοπούς της περιοχής, όπως το πολύ γνωστό οργανικό «Τα ξύλα».

Την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των Άγιων ημερών εκτός από τις μελωδίες συμπλήρωσαν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, τους ευχήθηκε: «Να έχετε καλή πρόοδο στη ζωή σας, να προσπαθείτε για τα όνειρά σας και τους στόχους σας με σχέδιο και πρόγραμμα και να μην σας καταβάλλουν οι δυσκολίες. Εύχομαι φέτος τα Χριστούγεννα όλοι, μικροί – μεγάλοι, εκτός από τα δώρα μας να ανοίξουμε και τις καρδιές μας έτσι ώστε να ζήσουμε πραγματικά καλά Χριστούγεννα. Καλές γιορτές και μία πιο ελπιδοφόρα νέα χρονιά σε όλους!».

Σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής όλοι, διοίκηση και στελέχη, είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε την χορωδία παραδοσιακής μουσικής των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, συνοδευόμενων από τον Διευθυντή του σχολείου Βασίλη Αντωνόπουλο και τους καθηγητές τους και να ψάλλουμε όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, όπως το λαούτο, το βιολί και το σαντούρι, έψαλλαν στους παρευρισκόμενους τα κάλαντα της Μυτιλήνης καθώς και σκοπούς της περιοχής, όπως το πολύ γνωστό οργανικό «Τα ξύλα» και μας μετέφεραν στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των Άγιων ημερών, την οποία συμπλήρωσαν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την όμορφη μουσική παρουσία τους! Ευχόμαστε να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους! Φέτος ας ανοίξουμε τις καρδιές μας όλοι για να ζήσουμε πραγματικά Καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και μία πιο ελπιδοφόρα νέα χρονιά!”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice