OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε γιορτινή διάθεση ο ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες, που διανύουμε ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνιος Κοναξής θέλησαν να χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς στα μέλη του Οργανισμού.

Κάλεσαν λοιπόν, τα μέλη των 3 ΚΑΠΗ του Ασπρόπυργου και μέσα σε γιορτινό κλίμα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, τραγουδώντας τα κάλαντα και ανταλλάσσοντας ευχές για Καλές Γιορτές. Τις επόμενες ημέρες, επισκέφθηκαν τα Τμήματα Γυμναστικής Γυναικών και τα Τμήματα Στίβου, που πραγματοποίησαν το τελευταίο τους μάθημα για το 2022 μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα και πολλές ευχές για το νέο έτος.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ Ιωάννης Κατσαρός, όσο και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνης Κοναξής, τόνισαν ότι:

«Αποχαιρετούμε μια δυναμική χρονιά, γεμάτη κινητικότητα και δράσεις, οπότε όλοι δικαιούμαστε τώρα την εορταστική ανάπαυλα, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειές μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, που μας δείχνετε και εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στις δομές του Δήμου. Σας μεταφέρουμε παράλληλα και τις πιο θερμές ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για μια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και όνειρα. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2023 με περισσότερο κέφι και όρεξη για γυμναστική αλλά και πολλές δράσεις. Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία!»

 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice